+31 (0)88 88 321 88 | Contact

Big Fifty Persoonlijkheid

Factsheet

Afnametijd: +/- 20 minuten

Vorm: 150 vragen, vertaald naar 25 factoren met doorvertaling naar (een selectie uit) 50 competenties

Extra: Er is tevens een Big Fifty Personality CanMeds test beschikbaar. Wereldwijd geaccepteerd als basis voor competentie ontwikkeling binnen de zorgsector.

933 klanten gingen u voor!

Fase:
(Pre)selectie, ontwikkeling, functioneren & beoordelen

Doel:
Omzetten van het persoonlijkheidsprofiel naar competenties en een indicatie geven van de mate waarin de medewerker deze competenties verder kan ontwikkelen.

Uitleg test:

De Big Fifty Personality test is een persoonlijkheidstest. Uit psychologisch onderzoek zijn vijf thema’s naar voren gekomen, de zogenaamde Big Five, waarmee iemands persoonlijkheid in de volle breedte kan worden beschreven. De Big Five persoonlijkheidstheorie is de meest onderzochte en gebruikte persoonlijkheidstheorie.

De Big Fifty Personality test geeft de scores van de kandidaat aan, gebaseerd op de vijf belangrijkste persoonlijkheidsfactoren voor gedrag in werksituaties: Neuroticisme, Extraversie, Openheid, Aanpassen en Consci├źntieusheid.

In de rapportage van de Big Fifty Personality test wordt het persoonlijkheidsprofiel vertaald naar competenties. Een competentie beschrijft een combinatie van kennis, vaardigheden en gedrag, die belangrijk is om met succes op een bepaald gebied resultaten te behalen. Per competentie wordt een indicatie gegeven van de mate waarin de medewerker deze competentie kan ontwikkelen. Deze indicatie is gebaseerd op zijn persoonlijkheid.

Meer weten over deze test?

Neem contact op
Free WordPress Themes, Free Android Games