+31 (0)88 88 321 88 | Contact

Verkoopvaardigheden

Factsheet

Afnametijd: 25 minuten

Vorm: Een combinatie van de persoonlijkheids- en motivatievragenlijst.

Extra: Met één druk op de knop direct mogelijk om de Big Fifty Personality rapportage te genereren op basis van de Sales Skills waardoor ook inzicht wordt verkregen in aanvullende competenties.

785 klanten gingen u voor!

Fase:
(Pre)selectie, ontwikkeling

Doel:
Inzicht in de verkoopvaardigheden van uw topverkoper. Tevens kan inzicht verkregen worden in het inkoopgedrag van de klant en de communicatiestijl van uw verkopers.

Uitleg test:

Een vragenlijst resulterend in 34 verkoopvaardigheden met een bijbehorend functieprofiel. De test geeft een helder beeld van de verkoopvaardigheden waarmee een topverkoper zich onderscheidt van de rest. Als die vaardigheden duidelijk zijn, kan er gericht worden gewerkt aan initiatieven om de vaardigheden van de overige teamleden te ontwikkelen. Met het instrument kan ook het inkoopgedrag van de klant en de communicatiestijl van de verkoper worden bepaald.

Verkoopt iemand voornamelijk op producteigenschappen, productvoordelen of toegevoegde waarde? Besteedt iemand genoeg tijd aan het vullen van de pipeline? Houdt iemand hit ratio’s bij en beseft de persoon in kwestie de consequenties van de cijfers? Kan iemand feiten illustreren, cijfers in de presentatie verwerken, uitrekenen welke voordelen de klant heeft bij afname, voordelen visualiseren? Heeft iemand enig idee welke indruk hij/zij achterlaat bij de klant? Stelt iemand de juiste prioriteiten? Worden de medewerkers wel op de juiste (succes) criteria aangesteld en aangestuurd? Krijgen werknemers de ruimte om zich te ontplooien?

Meer weten over deze test?

Neem contact op
Free WordPress Themes, Free Android Games