+31 (0)88 88 321 88 | Contact

Assessments

E-Assessment

Kunt u gebruiken indien u een snel en betrouwbaar beeld wilt krijgen van uw eigen kwaliteiten of de kwaliteiten van uw medewerkers, zonder dat er grote sommen geld mee gemoeid zijn.

Bij een e-assessment kan de medewerker, ondersteund door een getrainde assessor zelfstandig zijn resultaten beoordelen en er actieplannen op ontwikkelen.

Meer informatie

Selectie Assessment

Kunt u gebruiken indien u een gedegen en betrouwbaar advies wilt krijgen omtrent het al dan niet aannemen van een nieuwe medewerker. Een selectie assessment bestaat altijd uit een diepte-interview, psychometrische tests en vragenlijsten en 1-2 simulaties (rollenspelen). Het resultaat is een op de concrete kandidaat toegeschreven rapport met een duidelijk advies.

Meer informatie

Ontwikkel Assessment

Kunt u gebruiken indien u een gedegen en betrouwbaar advies wilt krijgen omtrent een ontwikkel of loopbaantraject voor u zelf of een van uw medewerkers. Een ontwikkel assessment bestaat altijd uit een diepte-interview, psychometrische tests en vragenlijsten en 1-2 simulaties (rollenspelen). Het resultaat is een op de concrete kandidaat toegeschreven rapport met concrete ontwikkeladviezen en /of loopbaanmogelijkheden.

Meer informatie

Free WordPress Themes, Free Android Games