+31 (0)88 88 321 88 | Contact

HR Oplossingen

Recruitment

kunt u benutten voor het in- en extern selecteren van uw medewerkers op basis van het door u gewenste matchprofiel.

Meer informatie

Onboarding

kunt u benutten voor het verminderen van verloop in het eerste jaar en het versnellen van de leercurve en productiviteit bij nieuwe medewerkers. Nieuwe medewerkers worden al voor hun eerste eerste werkdag voorbereid op hun werkzaamheden. Zij zullen zich welkom voelen en worden stap voor stap begeleid in het proces om snel ingewerkt te zijn en toegevoegde waarde te leveren.

Meer informatie

Development

kunt u benutten voor het genereren van een persoonlijk ontwikkelplan voor de kandidaat. De kandidaat wordt stap voor stap begeleid in het proces om ontwikkel- en resultaat afspraken te maken.

Meer informatie

Employability

kunt u benutten om de kandidaten te laten zoeken naar mogelijke beroepen en actueel beschikbare vacatures op basis van hun persoonlijkheid, motivatie en gedrag.

Meer informatie

Analytics

kunt u benutten voor het genereren van geautomatiseerde team-, afdeling- en organisatie overzichten. Deze zijn voor elke vragenlijst beschikbaar.

Meer informatie

HRMForce Onderwijs

kunt u benutten om de kandidaten voor onderwijsfuncties te selecteren te onboarden en te ontwikkelen, rekening houdend met wet BIO.

Meer informatie


Free WordPress Themes, Free Android Games